Onze Diensten

Voordelen van Amaly

DESKUNDIG EN ERVAREN KRAAMVERZORGENDEN

Al onze kraamverzorgenden werken volgens dezelfde visie en zijn na hun opleiding binnen kraamcentrum Amaly verder geschoold. Ook volgen zij meerdere keren per jaar verschillende cursussen zodat zij het werk goed kunnen blijven uitvoeren en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

BEGELEIDING BIJ DE SUNNAH BEHANDELINGEN INDIEN GEWENST

Een deel van onze islamitische visie uit zich door het informeren van onze klanten over de sunnah handelingen. Indien de klant het fijn vind en op prijs stelt kunnen wij begeleiden bij een aantal van deze handelingen.

GOEDE BEGELEIDING BIJ DE BORSTVOEDING

Kraamcentrum Amaly is pro-borstvoeding. De reden hiervoor is omdat het een sunnah is om tot 2 jaar te voeden. De kraamverzorgenden zijn daarom goed opgeleid op het gebied van de borstvoeding en doen er alles aan om dit te laten slagen.

FLEXIBELE KRAAMZORG

Wij vinden het belangrijk dat de klant enige zeggenschap heeft in het tijdstip waarop de zorg start. Daarom mogen de klanten zoveel mogelijk zelf bepalen hoe laat de kraamverzorgende start.

Voorwaarde is wel dat er geen bijzonderheden moeten zijn rondom de baby of moeder.

  • een kraamverzorgende per gezin
  • kraamverzorgende bereikbaar per app

Alle klanten krijgen gedurende de kraamweek de kans om contact op te nemen per app met een kraamverzorgende voor vragen indien zij dit wensen.

Onze Diensten

Uniek Concept

Ons concept onderscheidt zich door verloskunde en kraamzorg onder één dak te combineren

Islamitische Normen en Waarden

Onze behandelingen zijn conform de islamitische waarden en normen.

Één Kraamverzorgende Per Gezin

Wij werken graag met een persoonlijke benadering, vandaar dat wij één kraamverzorgende per gezin hebben.

Deskundig en Ervaren Team

Al onze kraamverzorgenden werken volgens dezelfde visie en zijn na hun opleiding binnen kraamcentrum Amaly verder geschoold.

Pricing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Flexibele Kraamzorg

Kraamverzorgende bereikbaar per app

Wij vinden het belangrijk dat de klant enige zeggenschap heeft in het tijdstip waarop de zorg start. Daarom mogen de klanten zoveel mogelijk zelf bepalen hoe laat de kraamverzorgende start. Voorwaarde is wel dat er geen bijzonderheden moeten zijn rondom de baby of moeder.

Bel mij terug